Percy Jackson & Olymperne - Samtaleemne del 1
Velkommen til dette lille blogindlæg, hvor Selena Hamera & Sebastíen Lykaios gennemgår Percy Jackson serien der for nyligt har ramt de fleste stuers tv! Det er her der er plads til at vi snakker om alt det gode og alt det vi synes ikke var så fedt! Glæd jer til at komme med på en tur igennem hvert afsnit de kommende uger!

- Fra : Sebastíen Lykaios

Du er nødt til at logge ind for at kunne kommentere.
Vanessa Taylor

Vanessa Taylor mega fedt inlæg, det er så nice at se alle de ting i kommer ind på, det er så fedt og glæder mig til at læse videre

Tatjana Häusler

Tatjana Häusler Et rigtig fint oplæg, jeg var positiv over første afsnit, jeg synes I kommer rigtig godt omkring det hele.

Phoebe Lykaios

Phoebe Lykaios Det er nogle skønne tanker, men ærligt er jeg så enig at Walker har bare noget "Percyness" men generelt er castet virkelig godt! Men ærligt der er mange detaljer ved den første afsnit jeg bare elskede, man bliver virkelig grebet og fanget af fortællingen! Så virkelig et skønt blogindlæg i to glæder mig til hvad i kommer med næste gang <3

Mødested for halvguder

Bliv en del af Danmarks fedeste online Percy Jackson-univers og mød en masse søde og rare mennesker med samme interesse som dig selv. Vi byder dig velkommen med åbne arme!

Opret profil her

Hold dig opdateret